Αρχική   Οι διαγωνισμοί μας   Διαγωνισμός για την παράσταση “Οι περιπέτειες του Μάϊκ του Φασολάκη”

Διαγωνισμός για την παράσταση “Οι περιπέτειες του Μάϊκ του Φασολάκη”

To KIDMAMA σε συνεργασία με το“Πολυχώρος Πολιτεία” αποφάσισε να κάνει ένα διαγωνισμό και να προσφέρει στην 1η ΤΥΧΕΡΗ 2 προσκλήσεις (μαμά και παιδί δηλαδη) και στην 2η ΤΥΧΕΡΗ 1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (έτσι ώστε να πληρώσει μόνο τη μία, αν ειναι μαμά και ενα παιδί) (ΣΥΝΟΛΟ 3 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΤΥΧΕΡΕΣ) για την παράσταση του Μάϊκ!!!!

λίγα λόγια για την παράσταση….

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ έρχεται η ωραιότερη παιδική παράσταση “Οι περιπέτειες του Μάϊκ”.

Ο αγαπημένος ήρωας όλων των παιδιών, ο Μάικ ο Φασολάκης, αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει στην Ελλάδα και μοιράζεται με τους μικρούς του φίλους την πιο όμορφη ιστορία!

Η θεατρική παράσταση, «Οι περιπέτειες του Μάικ», είναι βασισμένη στα παραμύθια της Μαρί Κυριακού και είναι γραμμένη από την ίδια. Σκοπό έχει να ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του Μάικ του Φασολάκη μέσα από μια συναρπαστική ιστορία, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη.

Η παράσταση γνώρισε τεράστια επιτυχία και ενθουσίασε χιλιάδες παιδιά τη θεατρική σεζόν που τελείωσε πρόσφατα. Μέσα από αυτή διασκεδάζουν με την καρδιά τους, γελάνε, τραγουδούν, χορεύουν, γίνονται μέρος του θεατρικού και ταυτόχρονα εισπράττουν σημαντικά μηνύματα. Τα ευφάνταστα κοστούμια, τα πολύχρωμα σκηνικά και η μελωδική μουσική, μαγεύουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές. Το ίδιο, και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Στον ρόλο του «Μάικ» είναι ο Αργύρης Αγγέλου, στον ρόλο της «Αγάπης» η Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί η φιλική συμμετοχή του Σάκη Ρουβά. Τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Αυτό το καλοκαίρι η παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ» θα χαρίσει χαμόγελα σε ακόμα περισσότερα παιδιά, αφού ο αγαπημένος τους ήρωας, Μάικ ο Φασολάκης, ταξιδεύει μαζί με όλο τον θίασο στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους, από κάθε γωνιά της πατρίδας μας, να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση και να γνωρίσουν τις συναρπαστικές του περιπέτειες.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική επιμέλεια – σύνθεση: Θάνος Παπανικολάου
Σκηνικά – κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής

Φιλική συμμετοχή: Σάκης Ρουβάς
Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Βησσαρίων Τσιώνας, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνης Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Μαρία Βασιλάτου

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι συμμετοχές για τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 30/8/2013 ΚΑΙ ΛΗΓΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/9/2013 ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ….

Για να συμμετέχετε κι εσείς στην κλήρωση θα πρέπει να ολοκληρώσετε

όλα τα βήματα του διαγωνισμού που είναι τα:

1) να κάνετε LIKE την σελίδα του Kidmama πατώντας ΕΔΩ

2) να γίνετε μέλη μας πατώντας ΕΔΩ (αν δεν ειστε ΗΔΗ μέλη ΤΟΤΕ κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ!!!) αν λοιπόν είστε ΗΔΗ μέλη μας ΤΟΤΕ κάνετε ΜΟΝΟ τα υπολοιπα βηματα!!!

3) να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω απο αυτο το ΑΡΘΡΟ

και τέλος…

4)ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 Η νικήτρια θα βγεί κατόπιν κλήρωσης μέσω του RANDOM

Αν δεν έχει ακολουθήσει κάποιος σωστά τα βήματα,  η συμμετοχή του θα είναι άκυρη

 και θα επαναληφθεί η κλήρωση για  να βρεθεί τυχερός!

Οι κοινοποιήσεις μετά την λήξη του διαγωνισμούθα θεωρούνται άκυρες & τα διπλά

 σχόλια θα αφαιρούνται ….

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Χορηγός επικοινωνίας: www.jaba.gr

 

6 Comments