Αρχική   Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΓΕ-Αγυιά   Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής

Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής

 

 

Και πάλι μαζί…

Η Σχολή μας με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε ξανά στις τάξεις της τους αθλητές των τμημάτων Παίδων και Προπαίδων της Παναχαϊκής 2014, στην επανέναρξη των ιδιωτικών αθλητικών κέντρων σήμερα Δευτέρα 25/5…

Οι υπεύθυνοι της “κοκκινόμαυρης” ακαδημίας τα είχαν όλα έτοιμα και εξασφάλισαν την απόλυτη τήρηση των πρωτοκόλλων για την ασφαλέστερη προσέλευση στο γήπεδο της Αγυιάς.

Τα παιδιά αφού πρώτα εξετάστηκαν από γιατρό παρουσία των γονέων τους και συμπλήρωσαν τα απαραίτητα έγγραφα, παρέλαβαν τις μάσκες τους (ευγενική παραχώρηση της ΠΓΕ με το έμβλημα της ομάδας) και επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν περάσουν την πόρτα για να πατήσουν… χορτάρι, θερμομετρήθηκαν από την προπονήτρια της ομάδας Κάλλυ Σικινιώτη και έκαναν χρήση αντισηπτικού. Ο προπονητής Ανδρέας Μπαλτιμάς τα περίμενε για την πρώτη προπόνηση μετά από 2,5 μήνες απραξίας. Τηρώντας τις αποστάσεις αλλά και με την χρήση μάσκας, έβαλε σε ένα χαλαρό πρόγραμμα τα παιδιά που έδειχναν κάθε στιγμή πόσο τους έλλειψε το ποδόσφαιρο.

Ο υπεύθυνος της Σχολής Στάθης Τσαρτόλιας οργάνωνε και επέβλεπε κάθε τι και φρόντισε να τηρηθούν τα πάντα ως έπρεπε για την σωστότερη επανέναρξη της Σχολής.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή… Και η Παναχαϊκή επέστρεψε ακόμη πιο δυνατή μετά τον Κορονοϊο.

Τις επόμενες μέρες θα οργανωθούνε και τα μικρότερης ηλικίας τμήματα και με την ανακοίνωση του Υπουργείου θα πάρουν και αυτά σειρά.

“Παναχαϊκή 2014”

 Αφήστε μια απάντηση