Αρχική   Διάφορα   Ποιά είναι η Αργυρώ-Μαρία Βένιου…

Ποιά είναι η Αργυρώ-Μαρία Βένιου…

Ονομάζομαι Αργυρώ – Μαρία Βενιού. Γεννήθηκα το 1995 στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Σίφνο. Αποφοίτησα ως θετική εκπαιδεύτρια από την Ακαδημία Strardogs του Γιάννη Αραχωβίτη το 2014 και έκτοτε εκπαιδεύω σκύλους και τους κηδεμόνες τους, ενώ διαθέτω εμπειρία στη φύλαξη κατοικιδίων.
Επίσης είμαι κάτοχος του Canine Behaviour Training Diploma του Centre of Excellence, του Holistic Health for Dogs Diploma του British College of Canine Studies και είμαι διπλωματούχος βοηθός κτηνιάτρου απ’ το ΙΕΚ Κορέλκο.
Παρακολουθώ μαθήματα πάνω στη διατροφή, ψυχολογία, φύλαξη, συμπεριφορά, ολιστική υγεία και περιποίηση ζώων αλλά και πάνω σε εναλλακτικές θεραπείες όπως η κρυσταλλοθεραπεία. Ασκώ επίσης Ρέικι σε ζώα και ανθρώπους.
Στο παρελθόν, έχω παρακολουθήσει μαθήματα εκπαίδευσης ζώων και ψυχολογίας του κτηνιάτρου/συμπεριφοριστή/εκπαιδευτή Ian Dunbar και της πασίγνωστης Victoria Stilwell, καθώς και προγράμματα Τοξικολογίας στο Κέντρο Ελέγχου Δηλητηριάσεων του ASPCA.
Έχω παρακολουθήσει μαθήματα του Πανεπιστημίου Duke πάνω στην Γνωσιακή λειτουργία του Σκύλου με τον Dr. Brian Hare καθώς και μαθήματα του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου πάνω στη Συμπεριφορά και Ευζωΐα τόσο των κατοικίδιων και των αδέσποτων όσο και των ζώων φάρμας.
Είμαι μέλος του συλλόγου επαγγελματιών “χωρίς βία” (PPGuild) ως εκπαιδεύτρια σκύλων. Εδώ και πολλά χρόνια ως εθελόντρια παρέχω περίθαλψη, φροντίδα, φιλοξενία, και εκπαίδευση σε πολλά αδέσποτα ζώα, καθώς και βοήθεια σε καταφύγια αδέσποτων. Από το 2017 είμαι επίσης εθελόντρια στο Jane Goodall’s Roots & Shoots και στις Ζω.Ε.Σ.
Είμαι αρθρογράφος σε θέματα συμπεριφοράς και ψυχολογίας κατοικίδιων στο mylittlepet.gr, στο petfully.gr και στο δικό μου site. Επίσης έχω αρθρογραφήσει πάνω σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον στο MAXMAG.
Μεγάλο μου πάθος είναι τα βιβλία και η συγγραφή και είμαι απόφοιτος του Συγγραφικού Εργαστηρίου Imaginarium. Διηγήματά μου έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα sites, έχω συμμετάσχει σε 4 ανθολογίες και έχω εκδώσει ένα δικό μου βιβλίο.
Είμαι εκπαιδεύτρια γιατί:
🐾Αγαπάω την όψη της κουνιστής ουράς
🐾 Αγαπάω την αίσθηση του τριχώματος στα δάχτυλά μου
🐾 Αγαπάω την αίσθηση της υγρής μύτης στο χέρι μου
🐾 Αγαπάω τα σκυλοφιλάκια
🐾 Αγαπάω τη στιγμή που μια πατούσα με ακουμπάει
Μπορώ να συνεχίσω για πάντα…
Είμαι εκπαιδεύτρια επειδή αγαπάω.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της, στους παρακάτω συνδέσμους:
FACEBOOK:  Doggie ways
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/doggie_ways_gr/
SITE: Doggieways.gr

 



Αφήστε μια απάντηση