Αρχική   Συνταγές   ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ & KΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ & KΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ
300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΑΧΙΝΙ
400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΝΙΑΚ
250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΕΡΟ
350 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ ,ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΤΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΧΥΛΟΣ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΝΕΛΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ,ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ Η ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΑΨΑΚΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ24 ΕΚ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΚΕΠΤΑ. ΒΥΘΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 



Αφήστε μια απάντηση