Αρχική   Διάφορα   Ο Αι Βασίλης ήρθε στην Πάτρα κι έστησε το εργαστήρι του.

Ο Αι Βασίλης ήρθε στην Πάτρα κι έστησε το εργαστήρι του.

Το “Φωτεινό Αστέρι” μέσω της δράσης του στην πόλη μας με σκοπό να βοηθήσει οικογένειες με παιδιά που έχουν οικονομικές δυσκολίες, λόγω της κρίσης που υπάρχει εδώ και καιρό, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Αι Βασίλη και να να στήσουν το εργαστήρι του στην Πάτρα φέτος και να δώσει μια χριστουγεννιάτικη πνοή στην πόλη μας, στην οδό Αμερικής 59.
Βάζοντας την φαντασία τους, αλλά και το μεράκι τους τα μέλη του Φωτεινού Αστεριού, δημιούργησαν έναν φιλόξενο χώρο 280τμ, εμπνευσμένο απο την μαγεία των Χριστουγέννων.
Εκεί θα σας περιμένουν καθημερινά έως και 31/12/2015, τα ξωτικά κι ο Αι Βασίλης για να δημιουργήσετε τα δώρα σας, να διαβάσουν μαζί παραμύθια, να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να γράψετε τις ευχές σας και να τις βάλετε στο ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, να φωτογραφηθείτε μαζί του, αλλά και να του δώσετε δια χειρός το γράμμα σας και να περάσουμε όλοι μαζί υπέροχα με πολλές εκπλήξεις.
Καθημερινά μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν, να συμμετέχουν στις ποικίλες δράσεις του και να ζήσουν τη μαγεία του παραμυθιού απο κοντά.

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ.

Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ IQ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ 30 ΑΡΩΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!___________ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ***ΔΩΡΕΑΝ ***____________

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ..

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ). ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ!!!

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑ 🙂

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!!


-ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-

 Αφήστε μια απάντηση