Αρχική   Οι ιστορίες σας   …και ξαφνικά, ήρθε η ΑΓΑΠΗ

…και ξαφνικά, ήρθε η ΑΓΑΠΗ

Η ιστορία της φίλης μας “Χ”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θα ‘θελα κι εγώ να πω την δική μου ιστορία…

Ηταν καλοκαιράκι που τον γνώρισα, εγω αρραβωνιασμένη…αυτός ελεύθερος.  Στην αρχή ολα έδειχναν φιλικά όμως μετά άλλαξαν. Εγώ άρχισα να τον ερωτεύομαι αλλα δεν το έδειχνα, αυτός δεν έδειχνε τίποτα παραπάνω απο ένας πολύ καλος και στενός φιλος.  Οι σχέσεις μας μετά απο κανα 3μηνο έγιναν πιο στενές.  Αρχίσαμε να είμαστε πιο κοντά…σε πολλά, με τον αρραβωνιαστικό μου ήταν ήδη παγωμένη η σχέση μας και με πολλά προβλήματα, ήμουν πολύ πληγωμένη και με κανέναν δίπλα μου.  Είχα κουραστεί πολύ απο αυτή τη μακροχρόνια σχέση, δεν υπήρχε αγάπη, δεν υπήρχε σεβασμός….δεν υπηρχε τίποτα απο τη μεριά του, Είχα να χαμογελάσω πάρα πολύ καιρό, δεν έκανε τίποτα να μου δείξει κάτι…λίγη αγάπη…λίγο σεβασμό…τίποτα!!! Εβλεπα άλλα ζευγάρια που ήταν ερωτευμένα, που ο άντρας την πρόσεχε, της έδειχνε οτι την αγαπάει, της πρόσφερε λουλούδια, πήγαιναν βόλτες….και ζήλευα, ζήλευα γιατί εμένα ποτέ δεν μου έδειξε κάτι, ποτέ δεν μου έφερε ή μου έστειλε λουλούδια, ποτέ δεν με πήγε κάπου…μια βόλτα απλή Οι φίλες μου, μου μίλαγαν για τους δεσμούς/συντρόφους τους, για τα δώρα ή τις εκπλήξεις που τις έκαναν… κ έλεγα….”εμένα γιατί? δεν αξίζω εγώ?”.

Και ξαφνικά…όλα άλλαξαν με το που γνώρισα κάποιον άλλον και σιγά σιγά κατάλαβα οτι… αρχίζω κι ερωτεύομαι ξανά!!!  Άρχισα να νιώθω πολλά πράγματα…. συναισθήματα που είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν!!!!
ΕΡΩΤΑΣ, ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ… ανάγκη να είμαι μαζί του (όχι φυσικά με τον αρραβωνιαστικό μου).

Άρχισε λοιπόν να δημιουργείται μια πολλή όμορφη σχέση, στην οποία έπαιρνα πολλή αγάπη, ενδιαφέρον, σεβασμό κι άλλα πολλά!!!  Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό διάστημα….   μια σχέση στα κρυφά χωρίς να ξέρει ο αρραβωνιαστικός μου φυσικά κάτι γι αυτό.
Μετά απο πολύ καιρό και μετά απο τεράστια υπομονή και περιθώρια που έδινα στη σχέση με τον αρραβωνιαστικό μου, έμαθα πολλά πράγματα που με έκαναν να δώσω ΤΕΛΟΣ σ΄αυτόν τον αρραβώνα!!!
Και φυσικά…συνέχισα μόνο με αυτόν που ήθελα πραγματικά να είμαι, μ αυτόν που ήμουν τρελλά ερωτευμένη, μ αυτόν που μου έδειχνε σεβασμό, αγάπη, ειλικρίνεια!!!
Μαζί του ξαναγεννήθηκα, μου έδωσε ΖΩΗ, περνάμε πολύ όμορφα και κάθε λεπτό μου δείχνει πόσο σημαντική είμαι γι αυτόν.  Είχα ξεχάσει πως είναι να σ αγαπούν, να σ΄εκτιμούν, να περνάς καλά…..είχα ξεχάσει πως είναι να ΖΕΙΣ!!!
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκε στη ζωή μου, τώρα ξέρω….ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ, ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ, ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ (αγάπη)!!!

Σ’αγαπώ πολύ μωρό μου….δεν θα σ αφήσω….ΜΗΝ μ αφήσεις!!!!

 Αφήστε μια απάντηση