Αρχική   Διάφορα   Ευχαριστήριο μήνυμα απο τον Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων 56ου Δ.Σ & των 18ου, 26ου, 36ου Νηπιαγωγείων Πατρών

Ευχαριστήριο μήνυμα απο τον Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων 56ου Δ.Σ & των 18ου, 26ου, 36ου Νηπιαγωγείων Πατρών

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 56ου Δημοτικού σχολείου Πατρών με εκπροσώπους του, αλλά και με αντιπροσώπους στο σύλλογο των 18ου, 26ου και 36ου Νηπιαγωγείων Πατρών, το διδακτικό προσωπικό του δημοτικού και των Νηπιαγωγείων, οι γονείς αλλά και τα παιδιά που είχαν την τιμητική τους, ευχαριστούν πολύ όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές των σχολείων μας.Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τους: Super Markets “Κρόνος”, Super Market “Σιμιτζή”, Super Market Μαρινόπουλος (Αρόη).
Τα ζαχαροπλαστεία: Εντελβάϊς, Caravel, Choco Caramel, Κυψέλη, Ινδιάννα, Γλυκολιχουδιές, Sugar Art. Τα αρτοποιεία Αφοι Ζήκα (Αρτόπολις), Σπυρόπουλος, Τρίγγος, Βιεννέζικο (Έλληνος Στρατιώτου), “Στάχυ” καθώς και το κατάστημα Κορίνθου Corner Cafe.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Κομνηνό Ιωάννη για την ηχητική εγκατάσταση.
Ο σύλλογος 56ου Δημοτικού Σχολείου & 18ου, 26ου & 36ου Νηπιαγωγείων Πατρών εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!

 Αφήστε μια απάντηση