Αρχική   Διάφορα   ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ <3

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ <3

Όταν όλοι σ απογοητεύσουν, τ αδέλφια σου θα ναι εκεί!!!
Ακόμα κι όταν όλοι σε φτύσουν, τ αδέλφια σου πάλι εκεί θα είναι.
Δεν έχει καμιά σημασία αν δε τα πηγαίνετε καλά μεταξύ σας κάποιες φορές τώρα, αν καυγαδίζετε ή αν πλακώνεστε στο ξύλο. Δεν έχει καμιά σημασία η διαφορά ηλικίας με το μεγάλο σας τον αδελφό, δεν έχει καμιά σημασία αν έχετε διαφορές στα γούστα.
Τ αδέλφια σου θα είναι οι μοναδικοί άνθρωποι σ αυτό τον κόσμο των δισεκατομμυρίων που εκτός απ τους γονείς σου μοιράζεστε τους ίδιους δεσμούς αίματος, τις ίδιες αναμνήσεις να σας δένουν.
Μεγαλώνετε κάτω απ την ιδία στέγη, τρωτέ το ίδιο φαγητό της μαμάς κ της γιαγιάς….έχετε τα ιδία βιώματα, ακούτε τις ίδιες κατσάδες όταν κάνετε βλακείες κ τις ίδιες επιβραβεύσεις όμως όταν κάνετε καλές πράξεις.
Όταν η ερωτική απογοήτευση σας χτυπήσει την πόρτα….στα αδέλφια σας θα τρέξετε να βρείτε καταφύγιο κ να τα πείτε.
Μπορεί να σας χωρίζει μια δεκαετία τα 2 μικρά απ το μεγάλο σας αδελφό, αλλά δεν παύει να είστε ΑΔΕΡΦΙΑ.
Αυτός μπορεί να σας μάθει πως σκέφτεται μια ολόκληρη γενιά εκτός απ τη δική σας, να σας προστατεύει κ να σας συμβουλεύει πάντα.
Ανάλογα με την περίσταση ο μεγάλος σου αδελφός μπορεί να γίνει ο σωματοφύλακας σου, ο εξομολογητής σου…
Για την αδελφή του μπορεί να την συμβουλέψει για το πως σκέπτονται οι άντρες κ να σπάσει τα μούτρα αυτού που θα τη πληγώσει, ενω για το μικρό αδελφό μπορεί να δώσει συμβουλές στο πως να φέρεται κ να σέβεται τις κοπέλες που πέρανε απ τη ζωή του.
Θα είναι πάντα πιο σοβαρός ο μεγάλος σας αδελφός, ίσως κ να μη μιλάει πολύ κάποιες φορές…. κ να σου πει καμιά φορά “Ε, αφού είσαι ηλίθιο?” Να στε σίγουροι όμως, πως μπορείς να βασιστείς πάνω του απόλυτα!!!
Κι όχι μόνο στο μεγάλο αδελφό, αλλά να είστε ΕΝΑ κι οι ΤΡΕΙΣ!!!
Τ αδέλφια σας θα είναι οι καλύτεροι κ αυτοί που θα μείνουν δίπλα σας μέχρι το τέλος!!!
Να κάνετε πράγματα μαζί, να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε, να μιλάτε….έχετε να διδάξετε πολλά ο ένας στον άλλον.
Έχετε μια ζωή μπροστά σας για να μαθαίνετε μέρα με τη μέρα ο ένας τον άλλον, ακόμα κ έχετε καιρό να ιδωθείτε, αυτό να μην μπει ποτέ εμπόδιο στη σχέση σας, καθώς και τίποτε άλλο.
Όπως κ να χει, να ξέρετε ότι ΕΙΣΤΕ τυχεροί που έχετε Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!
<3 ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΗ-ΡΑΝΙΑ-ΣΠΥΡΟ <3
….. Μάμα-Νία 😉 🙂  <3

ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ….ΝΑ ΘΕΣ….ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ….ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ….ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ….. ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ….ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ….ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ….ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ….ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ….ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ….ΝΑ ΖΕΙΣ….ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ…ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ…ΝΑ ΑΚΟΥΣ….ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ….ΝΑ ΑΦΗΝΕΣΑΙ….ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ….ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ….ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ….ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ….ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ…..ΝΑ ΕΙΣΑΙ…..ΝΑ ΔΙΝΕΙΣΑΙ…..ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ….
ΝΑ ΓΕΛΑΣ!!!!!!

 Αφήστε μια απάντηση