Αρχική   Οι διαγωνισμοί μας   Η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια στην Πάτρα (κερδίστε 3 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις)

Η Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια στην Πάτρα (κερδίστε 3 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις)

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!

[slideshow]

Αφήστε ένα σχόλιο κάτω απο αυτό το άρθρο και μπείτε στην κλήρωση

που θα γίνει μέσω Random που θα μας αναδείξει τις 3 ΤΥΧΕΡΕΣ!!!

Οι συμμετοχές ξεκινάνε απο σήμερα 4/7/2012 και λήγουν στις 6/7/2012

στις 15:00!!!

(Οι διπλές συμμετοχές θα αφαιρούνται)

~~~~~  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ~~~~~

 

OI NIKHTRIES:

«ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ:

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ»

Η αγαπημένη των παιδιών, Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, προσκαλεί τους μικρούς της φίλους στην Πάτρα, στο Γήπεδο Παναχαϊκής την Κυριακή 8 Ιουλίου για να αναζητήσουν μαζί την Πόλη των χαμένων παιχνιδιών!  Ειδικά για την Πάτρα η τιμή εισιτηρίου είναι 13 ευρώ, ώστε να μπορέσουν όλα τα παιδιά να απολαύσουν αυτή την υπέροχη φαντασμαγορική παράσταση.

Στην παράσταση του Nickelodeon «Ντόρα η Μικρή Εξευρενήτρια: Ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών» όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ζωντανεύουν επί σκηνής και μαγεύουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους!

Σ’ αυτό το διαδραστικό θέαμα, τα παιδιά ψυχαγωγούνται μαθαίνοντας να εξερευνούν και να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν γρίφους και να πετυχαίνουν στόχους με τρόπο απλό, αλλά πολύ διασκεδαστικό!

Με ξεναγό τη Ντόρα, την εφτάχρονη δίγλωσση Λατίνα ηρωίδα και τον Μπουτς το μαϊμουδάκι, τον Ντιέγκο, τον Τίκο το Σκίουρο, την Ίσα την Ιγκουάνα, τον Μπένυ τον Ταύρο και όλη την παρέα ο κόσμος της περιπέτειας γίνεται ένα υπέροχο τοπίο που καλούνται να εξερευνήσουν.

Με τη συνδρομή του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην πυραμίδα-αριθμό, την «ανακατεμένη» ζούγκλα και τις άλλες τοποθεσίες με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην πόλη των χαμένων παιχνιδιών. Φυσικά η Ντόρα σαν έμπειρη εξερευνήτρια, θα βοηθήσει τα παιδιά να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, χαρίζοντας τους μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Δέκα ηθοποιοί – χορευτές με θεαματικά κοστούμια, εντυπωσιακά σκηνικά, υπέροχη μουσική και χαριτωμένους διαλόγους δημιουργούν μια παράσταση που θ’ απολαύσει όλη η οικογένεια!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Η παράσταση Nickelodeon «Ντόρα, η Μικρή Εξερευνήτρια: Ψάχνοντας την Πόλη των Χαμένων Παιχνιδιών» είναι μια παραγωγή της Theatrical Management Group και παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Ελληνική Θεαμάτων σε περίπου 35 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες: Ελληνική Θεαμάτων, www.ellthea.gr, τηλ. 210 3640813

Ώρα έναρξης: 21:15

Διάρκεια: 1.20’

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 13 €

Προπώληση:      DISCOVER, Πατρέως 30, τηλ: 2610 624916

MUSICAL, Ερμού 46, τηλ: 2610 620222

Οπτικά Καραμούζης, Μαιζώνος 92, τηλ: 2610 221989

Επικοινωνία:      Ειρήνη Λαγουρού, ilagourou@ellthea.gr, 6979 725469

Μαργαρίτα Δρούτσα, margaritadroytsa@hotmail.com, 6972 217611

Γλυκερία Παπαγεωργίου, press@ellthea.gr,  210 3640813

 



Αφήστε μια απάντηση