Αρχική   Διάφορα   Αγ. Βαλεντίνος….μια ανάσα μακριά!!!

Αγ. Βαλεντίνος….μια ανάσα μακριά!!!

Ήρθε πάλι εκείνη η στιγμή του χρόνου που όλα γύρω σου γίνονται κόκκινα και τα πάντα παίρνουν το σχήμα της καρδιάς. Σε περίπτωση, λοιπόν που σου έχει διαφύγει, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκεται μια ανάσα μακριά.
Κρίση, ξε-κρίση λοιπόν, “ο έρωτας οφείλει να εορταστεί”!
Και αν δεν έχεις προλάβει ούτε να το σκεφτείς, μην αγχώνεσαι. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ… Και θυμήσου ότι δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι πρέπει να βγεις έξω για να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων. Πρώτη εκδοχή λοιπόν είναι να γιορτάσεις εντός των θυρών.  Για να γίνει αυτό αν είστε παντρεμένοι, εξασφάλισε τις κατάλληλες προϋποθέσεις.  Ό,τι και να οργανώσεις φρόντισε να σιγουρέψεις ότι ο/η αγαπημένος/η σου είναι ελεύθερος/η εκείνο το βράδυ και δεν έχει τίποτα επαγγελματικό που μπορεί να σε αφήσει… μπουκάλα. Επίσης, αν έχεις παιδιά, φρόντισε να μην είναι στο σπίτι εκείνη την ημέρα. Συνεννοήσου με γιαγιάδες, θείες, ή φίλες και… στείλ’ τα για διανυκτέρευση. Αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα και πρέπει να τα έχεις στο σπίτι, τάισέ τα νωρίς και… απέσυρέ τα ακόμη πιο νωρίς. Ο έρωτας περνά από το στομάχι. Δώσε σημασία στο μενού εκείνης της βραδιάς είτε μαγειρέψεις μόνη/ος σου, είτε παραγγείλεις από κάποια εταιρεία catering. Δεν χρειάζονται υπερβολές, αλλά καλό θα ήταν να επιλέξεις μια αγαπημένη γεύση του/της καλού/ης σου για να τον/την ευχαριστήσεις ακόμη περισσότερο. Επίσης, ένα μπουκάλι καλό κρασί, θα συμπληρώσει το “πακέτο” με τον ωραιότερο τρόπο.

valent1111

Αν τώρα, δεν είστε παντρεμένοι και δεν έχετε την δική σας φωλίτσα, μπορείτε να κλείσετε ένα δωμάτιο σ΄ένα όμορφο ξενοδοχείο και να ετοιμάσετε εκεί κάποιες απ΄τις εκπλήξεις σας, πχ θα μπορούσατε να έχετε πάρει μια ανθοδέσμη να την βάλετε πάνω στο κρεββάτι, μπορείτε ακόμα να την μαδήσετε και να πετάξετε σ΄όλο το κρεββάτι τα ροδοπέταλα, να έχετε βάλει κόκκινα μπαλόνια, να έχετε ένα μπουκαλι σαμπάνια ή έστω ένα μπουκάλι κρασί να πιείτε πριν …έρθετε πιο κοντά.
valent11

Πρίν πάτε όμως στο ξενοδοχείο θα μπορούσατε, να κλείσετε ένα τραπέζι σ΄ένα εστιατόριο/ταβέρνα, να έχετε κανονίσει για το μενού, να πιείτε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (λόγω της ημέρας) και να κυλήσει όμορφα η ώρα σας.



Μια τέτοια μέρα δεν θα μπορούσε να λείπει απ΄το “μενού”, ένα κόσμημα για την καλή σας ή κάποιο ανάλογο δώρο του γούστου του για τον καλό σας. Μπορείτε να το προσφέρετε κατευθείαν ή σε λουλούδιά ή ακόμα πιο …γλυκά, πάνω ή μέσα σε μια τούρτα!!!
valent111

Για σινεφίλ…
Αν είστε ζευγάρι που αγαπά ιδιαίτερα το σινεμά, μία ωραία ιδέα είναι να προμηθευτείς την αγαπημένη σας ταινία από το dvd κλαμπ και να την απολαύσετε μαζί ή να πάτε σινεμά να δείτε μια ταινία.
Μουσική υπόκρουση…
Σε ό,τι κι αν επιλέξετε μην ξεχάσετε τη μουσική, παίζει παντού και πάντα πολύ σημαντικό ρόλο. Πόσο μάλλον σε μια βραδιά με τόσο ξεκάθαρο ρομαντικό χαρακτήρα. Με μελωδικούς ήχους στο background, λοιπόν, και όμορφη διάθεση στο σύνολο, να είσαι έτοιμη για τα πάντα!
Υπό το φως των κεριών…
Ο χαμηλός φωτισμός θα βοηθήσει στην ατμόσφαιρα που θα θέλεις να δημιουργήσεις ενώ την ίδια στιγμή το άρωμα που μπορεί να αναδύουν τα κεριά θα προσφέρουν το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχία της βραδιάς σου.

Σκοπός, λοιπόν, της 14ης Φεβρουαρίου, είναι να αποτελέσει μία κλισέ (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) αφορμή να κάνουμε με (ή για) το αγαπημένο μας πρόσωπο κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Να του/της πάρουμε ένα δώρο –αλλά αυτή τη φορά να είναι… κόκκινο. Να του/της κάνουμε το τραπέζι –αλλά αυτή τη φορά να περιλαμβάνει κεριά. Να πάμε μια εκδρομή –αλλά αυτή τα φορά να είμαστε μόνο οι δυο μας. Και πάνω απ’όλα να του/της υπενθυμίσουμε πόσο ευτυχισμένη γίνεται η ζωή μας μαζί του/της –και αυτή τη φορά να το εννοούμε περισσότερο από κάθε άλλη.
Μην αρκεστείτε, όμως, σ’αυτές. Χρησιμοποιήστε τις σαν κεντρική ιδέα και αυτοσχεδιάστε έτσι ώστε το «δώρο» σας να ανταποκρίνεται καλύτερα στην δική σας σχέση. Συνδυάστε τις, παραλλάξτε τις και αφιερώστε χρόνο για να δείξετε στον/στην αγαπημένο/η σας, τι πραγματικά σημαίνει για τη ζωή σας.

valent1
Οι πιο κυνικοί λένε για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου πως είναι μια καθαρά εμπορική γιορτή για να βγαίνουν όλοι έξω και να ξοδεύουν περισσότερα λεφτά. Αντιθέτως άλλοι μπορεί να το βλέπουν σαν μια μέρα να γιορτάσετε με το άλλο σας μισό και υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να κάνετε αυτή τη γιορτή φιλική προς το πορτοφόλι σας αλλά και προς τη δημιουργικότητά σας.

Μην ξεχνάτε όμως…. πέρα απο αυτη τη μέρα, ο ΕΡΩΤΑΣ γιορτάζεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!!

 



Αφήστε μια απάντηση