Αρχική   Προσωπικές ιστορίες   Η απόλυτη αγάπη, ο απόλυτος έρωτας !

Η απόλυτη αγάπη, ο απόλυτος έρωτας !

Για τα παιδιά μου….τους μεγάλους μου ΕΡΩΤΕΣ!!!
<3 <3 <3
Απο τις 23 Νοέμβρίου 1998 που έγινα πρώτη φορά μανούλα, ένιωσα πολλά συναισθήματα!!!   Συναισθήματα που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να τα δώσει σε μια γυναίκα!Προσπάθησα απο την πρώτη στιγμή να κάνω όσα πιο πολλά μπορούσα, όχι τόσο για υλικά πράγματα…όσο για αξίες, ήθη και έθιμα που θα σ ακολουθήσουν μια ζωή!!!  Προσπάθούσα και προσπαθώ να είμαι όσο πιο καλή μάνα μπορώ, να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες σου…να είμαι εκεί σε κάθε στιγμή της ζωής σου και να σε στηρίζω και να σε προσέχω. Ήθελα απο την πρώτη στιγμή να σου χαρίσουμε άλλο ενα αδερφάκι, για να έχεις εναν άνθρωπο διπλα σου όταν εγώ δεν θα υπάρχω!!!  Αργησε όμως να ερθει κατά 10 ολόκληρα χρόνια!!!  Εφτασε λοιπόν η στιγμή…00:05 ξημερώματα 21 Νοεμβρίου 2008…τότε ήρθε η αδερφή σου.  Ενιωσα πάλι συναισθηματα όπως και τότε που ήρθες εσύ στον κόσμο!!!  Εγω συνέχιζα να δίνω και στα δυό σας τα ιδια πράγματα, τις ίδιες αξίες…τα ίδια ήθη κ έθιμα!!! Ημουν ακόμα εκεί να στηρίζω, να αγαπώ και να κάνω τα πάντα και για τα δυό σας….και στις 7 Αυγούστου του 2010 στις 11:30 π.μ…ήρθε κ ο άλλος σου αδερφός!!!  ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!  Ημουν πια μια…τρίτεκνη μανούλα…οταν 2 χρόνια πριν, στεναχωριόμουν που ησουν μόνος..και δεν ειχες κι εσυ ενα αδερφό ή μια αδερφή να παιζετε, να τσακώνεστε, ν’ αγαπιέστε!!! Θέλω λοιπόν να σας πω μέσα απο την καρδιά μου ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν σας αναπληρώνει ! Δεν έχω λόγια να σας πω, δεν έχω λόγια να γράψω, λόγια που θα σας δείξουν πόσο πολύ σας  αγαπώ! Είστε για μένα τα ΠΑΝΤΑ. Είστε το γέλιο μου και ο πόνος μου! Είστε ο ήλιος μου και η συννεφιά μου! Είστε η ανάσα μου και ο χτύπος στην καρδιά μου! Μια σπίθα κάνει φλόγες και μια σταγόνα βροχή.
Ο δρόμος μου είστε εσείς!!!!
Ποτέ στη ζωή μου, δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ έναν άνθρωπο. Δεν ήταν η πρώτη ματιά, αλλά ένα εκατομμύριο μικρές λεπτομέρειες, που έκαναν το κάθε δευτερόλεπτο μαζί σας ξεχωριστό. Τώρα πια ξέρω… μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο, είναι αρκετά να με κάνουν να νιώσω υπέροχα, μοναδικά!
Αγάπες μου…είστε η καρδιά μου, η ζωή μου όλη… Χωρίς να το ξέρετε μου αλλαξατε την ζωή. Από τότε που ήρθατε στη ζωή μου τίποτα δεν είναι όπως πριν. Ο χρόνος μετράει με αναφορά εσάς, η ζωή μου κυλάει με αναφορά εσάς. Η καρδιά μου χτυπάει στους ρυθμούς τους δικούς σας!!!
Θα είμαι πάντα πλάι σας, όταν γελάτε, όταν κοιμάστε, όταν κλαίτε… Θα είμαι εκεί να σκουπίζω τα δάκρυα σας… Θα το νοιώσετε!
Κι αν κάποιες φορές σας μαλώνω….ή σας στεναχωρώ…συγχωρέστε με…ΜΑΝΑ είμαι κι εγώ!!!  Απο αγάπη τα κάνω…κι απο φόβο μην μου πάθετε τίποτα!!!!  Μήν μου θυμώνετε…και μην μου κρατατε κακία!!!  Όταν κι εσείς γίνετε γονείς θα με καταλάβετε!!!

Σας ΑΓΑΠΩ τρελλά!!!!!!!
…η μανούλα σας!!!!!

 

4 CommentsΑφήστε μια απάντηση