Αρχική   Διάφορα   ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ….

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ….

 

Δραματική έκκληση μέσω του thebest.gr απευθύνει η οικογένεια Γαλάνη από την Πάτρα, προκειμένου να σώσει το 35 μόλις ημερών αγοράκι της. Το βρέφος πάσχει από μια σπάνια καρδιακή πάθηση και οι γιατροί του «Ωνασείου», διέγνωσαν πως πρέπει να χειρουργηθεί.

Όμως, η οικογένεια Γαλάνη δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο και γι’ αυτό απευθύνει έκκληση σε όποιον θέλει να τη συνδράμει οικονομικά, ώστε να ανταπεξέλθει στο υψηλό κόστος της επέμβασης και να δώσει στο μικρό αγόρι της οικογένειας, την ευκαιρία να μεγαλώσει φυσιολογικά.

Το thebest.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κλινική του «Ωνάσειου», όπου εξετάστηκε το βρέφος και επιβεβαίωσε την ιστορία της οικογένειας.

Το 35 ημερών βρέφος, σύμφωνα με τους γιατρούς πάσχει από «απουσία αορτομιτροειδικης συνεχειας, απουσια απόφραξης υποβαλβιδικα της αορτης, υπερτροφια δεξιάς και αριστεράς κοιλίας».

Μιλώντας στο thebest.gr o πατέρας του βρέφους Κώστας Γαλάνης, ανέφερε ότι το «Ωνάσειο» είναι το μόνο νοσοκομείο του αναλαμβάνει να προχωρήσει στην επέμβαση.

Όσο για το κόστος της, σύμφωνα με τον κ. Γαλάνη, ακόμη δεν τους έχει γίνει γνωστό, ωστόσο η τετραμελής οικογένεια βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση. Βέβαια, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, το ΙΚΑ αναλαμβάνει ένα μέρος του απαιτούμενου ποσού, ωστόσο, η οικογένεια δεν είναι σε θέση να βρει τα υπόλοιπα χρήματα.

Για το λόγο αυτό η οικογένεια καλεί όποιον θέλει να βοηθήσει να συνεισφέρει ό,τι μπορεί στους εξής λογαριασμούς:

Αρ. λογ. τραπεζης κυπρου:24560089 i.b.a.n:gr 9207300620000000024560089. Κωνσταντακοπούλου Ελευθερία του Αντωνίου (Μητέρα).

Εθνική τράπεζα αρ. λογ. 789/607473-15 i.b.a.n:gr 2701107890000078960747315.Παπακωνσταντινου Ευάγγελος του Χρήστου (θειος).

Για την προσπάθεια δημοσιοποίησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, οι φίλοι της οικογένειας Γαλάνη έχουν δημιουργήσει προφίλ στο facebook (www.facebook.com/ooloi).

 

ΠΗΓΗ: The Best News

 



Αφήστε μια απάντηση