Αρχική   Οι συνεργάτες μας   Ειρήνη Κουλπάση-Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Ειρήνη Κουλπάση-Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς την κα Ειρήνη Κουλπάση-Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια-Ειδική παιδαγωγός, η οποία θα μας κάνει την τιμή να αρθρογραφεί στο site μας.

Θα διαβάσουμε πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα, για την κατάθλιψη, την ανορεξία, την βουλιμία, την τελειομανία….για το πως θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, για τους φόβους των παιδιών μας και πολλά πολλά αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα της.

Λίγα λόγια…
 Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας-Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μεταπτυχιακό στο Γνωσιακό-Συμπεριφορικό μοντέλο ψυχοθεραπείας-Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Εκπαίδευση στη διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών- ΔΙΚΕΨΥ. Εκπαίδευση στη συμβουλευτική γονέων-Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Ιδιωτική άσκηση επαγγέλματος-Συγκρότηση ομάδων αυτογνωσίας, ατομική θεραπεία, συμβουλευτική γονέων, αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών.

Μπορείτε αν θέλετε να επικοινωνήσετε με το info@kidmama.gr και να μας πείτε τις απορίες, ερωτήσεις σας και να σας απαντήσει η ειδικός μας.

 



Αφήστε μια απάντηση