Αρχική   Διάφορα   Αν είσαι έγκυος και δεν θέλεις το μωρό μάθε τι πρέπει να κάνεις.

Αν είσαι έγκυος και δεν θέλεις το μωρό μάθε τι πρέπει να κάνεις.

Άκουσε με. Δεν έκανες κανένα κακό. Έγινε. Δεν πειράζει. Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία που έμεινες έγκυος!

Δεν πειράζει αν δεν θέλεις το μωρό! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

Μπορεί να είσαι μικρή, μπορεί να μην έχεις χρήματα να το μεγαλώσεις, μπορεί να μην έχεις συμπαράσταση από τον άνθρωπο που σε άφησε έγκυο, μπορεί να φοβάσαι ή να ντρέπεσαι τους γονείς σου. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ!

Αν έχεις περάσει τις χρονικές προθεσμίες για να προχωρήσεις σε διακοπή κύησης, μην πανικοβάλλεσαι. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Αν δεν είναι καλή στιγμή για σένα να φέρεις και να μεγαλώσεις ένα παιδί στον κόσμο ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

Δεν χρειάζεται να το αγαπήσεις, κανένας δε θα σε υποχρεώσει να αναλάβεις ευθύνες αν δεν είσαι έτοιμη ή πρόθυμη για αυτές. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΠΑΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΔΩ.  ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑhttps://kvmhtera.gr/index.php?detail_id=22

Μη φοβάσαι. Όλα θα πάνε καλά, με ηρεμία και σωστή καθοδήγηση. Θα μπορέσεις να συνεχίσεις τη ζωή σου, θα είσαι πιο προσεκτική πλέον και δεν θα σου ξανασυμβεί εφόσον δεν το επιθυμείς. Όμως πάρε τηλέφωνο εδώ.

Ζήτα βοήθεια και εδώ

Αν είσαι έγκυος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σε δει γιατρός, η ζωή σου μπορεί να είναι σε κίνδυνο. ΠΡΕΠΕΙ να σε δουν γιατροί. Πήγαινε εδώ ή εδώ. Δεν θα χρειαστεί να δώσεις χρήματα. Όμως πρέπει να σε δουν γιατροί, καμία γυναίκα δεν πρέπει να γεννάει μόνη της, έχεις δικαίωμα ακόμα και αν δεν θέλεις το μωρό, να γεννήσεις με αξιοπρέπεια χωρίς να κινδυνέψει η ζωή σου.

Δεν είσαι μόνη σου στον κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι να σε βοηθήσουν ακόμα κι αν οι γονείς σου δεν δείχνουν κατανόηση, υπάρχουν άνθρωποι για σένα και το μωρό που θα γεννήσεις. Αυτό που για σένα είναι ένα “λάθος”, ένας “μπελάς” για κάποιος άλλους ανθρώπους είναι δώρο ζωής. Το παιδί που έχεις αυτή τη στιγμή μέσα σου μπορεί να είναι ένας αυριανός επιστήμονας, μία εξαιρετική δικηγόρος, ένας υπέροχος δάσκαλος, μία ταλαντούχα ηθοποιός! Ζήτα βοήθεια και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να συνεχίσεις τη ζωή σου, και στο μωρό να μεγαλώσει με ανθρώπους που το περιμένουν και το επιθυμούν.

Μην πανικοβάλλεσαι. Άσε ειδικούς να σε καθοδηγήσουν. Ότι κι αν σου πει κάποιος, δεν είναι ντροπή μια εγκυμοσύνη ακόμα κι όταν προέκυψε χωρίς να το θέλεις. Είναι ντροπή όμως να το περάσεις όλο αυτό μόνη σου. Έχεις δικαίωμα σε περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη και τοκετό σε μαιευτήριο. Έχεις το δικαίωμα να μην μεγαλώσεις αυτό το παιδί αν δεν το επιθυμείς. Παράδωσε το με ασφάλεια σε χέρια υπευθύνων και συνέχισε τη ζωή σου με σύνεση πλέον και γνώση, ώστε να μην σου ξανασυμβεί.

Πάρε τηλέφωνο εδώ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.

Μη φοβάσαι!

πηγή:[TheBlueZ.gr]

 



Αφήστε μια απάντηση